Παράσταση 2023!! Αγαπητές μαθήτριες συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία σας στη σκηνή!!Σας καμαρωσαμε! Αγαπητοί γονείς σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία σας! Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια για την δουλειά μας!! Πάντα θα κάνουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας!

Δύο εξαιρετικές παραστάσεις!! Τα παιδιά μας έλαμψαν πάνω στη σκηνή!!Συγκίνηση χαρά περηφάνια και υψηλό επίπεδο! Συγχαρητήρια αγαπημένες μας μαθήτριες για την εξαιρετική παρουσία σας στη σκηνή!! Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς όλων των μαθητών μας για την συνεργασία τους στις πρόβες και στις παραστάσεις!! Θα κάνουμε πάντα ότι καλύτερο για την πρόοδο των μαθητών μας!!Τα καλύτερα έρχονται!!

Ευχαριστούμε πολύ την θεατρική παραγωγή “Η Μαρία πριν τη Κάλλας” που μας κάλεσαν να χορέψουν μαθήτριες μας στο θέατρο Παλλάς!!

Ευχαριστούμε το θίασο Russian Ballet Theater που μας κάλεσε για τέταρτη φορά να μοιραστούμε την ίδια σκηνή μαζί τους!!

Μπράβο για ακόμη μια φορά σε όλα μας τα παιδιά για την άψογη παρουσία τους στη σκηνή!! Ευχαριστούμε όλους τους γονείς των μαθητών μας για τη συνεργασία τους στις πρόβες

Μπράβο στα κορίτσια μας για την άψογη συνεργασία τους με τους επαγγελματίες ηθοποιούς και χορευτές!! @ Θέατρο Ακροπόλ / Theatro Akropol

Ευχαριστούμε τον θίασο που μας κάλεσε για ακόμη μία φορά!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την άψογη παρουσία τους στη σκηνή!!Μπράβο και στους γονείς των παιδιών για την άψογη συνεργασία τους στις πρόβες!!Πάντα τέτοιες χαρές!!

Συγχαρητήρια σε όλα μας τα παιδιά!!
Ευχαριστούμε πολύ τον δήμαρχο της Νίκαιας κύριο Ιωακειμιδη που μας τίμησε στην παράσταση μας & έκανε την απονομή διπλωμάτων στα παιδιά καθώς & τον πρόεδρο του διεθνούς συμβουλίου χορού της UNESCO κύριο Ράφτη.
Ευχαριστούμε & όλους εσάς που γεμίσατε το θέατρο!!

Ο θίασος Russian Ballet Theater το μπαλέτο Ο Καρυοθραύστης και εμείς στην ίδια σκηνή μαζί τους και πάλι.Μας τίμησαν και μας προσκάλεσαν για δεύτερη φορά και τους ευχαριστούμε πολύ!!

Επέλεξαν τη δική μας σχολή και τα δικά μας παιδιά να χορέψουν στην ίδια σκηνή με τους Ρώσους επαγγελματίες χορευτές του Russian Ballet Theater στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 29/6/2016! Τους ευχαριστούμε για όλα!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της σχολής για την άψογη παρουσία τους στη σκηνή!!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που χόρεψαν εκπλητικά στη παράστασή μας!